Nyt Overblik

Fjernaflæsning af el-, varme- og vandmålere giver forbrugerne hos Struer Forsyning nyt overblik

De fleste forbrugere hos Struer Forsyning kan i løbet af 2014-2016 se frem til installation af fjernaflæste forbrugsmålere. Det betyder bl.a., at den enkelte forbruger via en webportal kan få overblik over virksomhedens eller husstandens forbrug time til time. Det forventer Struer Forsyning vil øge kundernes fokus på energibesparelser.

Mange oplever at blive ubehageligt overraskede, når de modtager den årlige opgørelse over forbruget af el, vand eller varme. Hvorfor er forbruget og dermed regningen steget? Er det teenage-datteren, der tager for lange, varme brusebade, eller er det kummefryseren, der bruger for meget strøm?

De spørgsmål vil kunderne hos Struer Forsyning kunne analysere sig til svar på, når forsyningsselskabet hos de fleste kunder i løbet af 2014-2016 indfører fjernaflæste målere, der sender data til en webportal, hvor forbrugerne kan logge sig på og få overblik.

– Vi forventer, at forbrugsoverblikket kan få en positiv effekt på kundernes forbrugsmønstre. Ser man afvigelser i virksomhedens eller husstandens forbrugsmønster, kan man ret sikkert finde årsagen og måske gøre noget ved det, siger direktør Knud Schousboe fra Struer Forsyning.

 

Struer Forsyning • Jyllandsgade 1 • 7600 Struer • E: forsyning@struerforsyning.dk